Insuran Kereta dan Road Tax Cukai Jalan bayar Kad Kredit

Nak tahu berapa harga insuran kereta anda?  Tak tahu kira premium insuran kereta? Nak bayar Road Tax atau Cukai Jalan?  Nak Bayar insuran kereta dengan kad kredit Visa atau Mastercard?

Kini rakyat 1Malaysia boleh bayar insuran kereta  atau road tax jpj melalui myeg dengan perkhimatan wakil insuran am atau agensi agen insuran am atau ejensi ejen  insuran am kami.  Anda boleh jimat masa dan wang tanpa perlu lagi ambil cuti pergi JPJ.  Tak perlu habis masa beratur dan ambil risiko memandu di jalanraya yang sesak dengan trafik jam sana-sini.

Kami sedia memberi perkhimatan secara online kepada anda.  Polisi insuran kereta boleh didapati secara online dengan sistem agensi portal kami.

Untuk keselamatan dan perlindungan kewangan keluarga anda, kami juga memberi perkhidmatan insuran kemalangan, insuran kesihan, insuran kebakaran rumah dan kandungan, insuran kecurian, insuran rumah kedai dan insuran kilang.  Insuran perniagaan dan profesional juga ada.  Insuran profesional liabiliti pegaum,akauntan, arkitek, surveyor, juru ukur, jurunilai hartanah, kejuruteraan dan kontraktor, insuran pekerja kumpulan dan insuran pekerja asing dan lain lain.

Kami juga akan memberi percuma perkhimatan peringatan melalui emel dan sms tentang tarikh tamat atau tarikh luput insuran anda supaya kita dapat sambung insuran anda sebelum perlindungan insuran tamat.

Segera hubungi kami untuk dapatkan insuran anda.

Talipon 012-477 3450 Cheah.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Malaysia General Insurance Agent Services Online

© 2019